WW - Alhamdulillah rezeki

Assalamualaikum

Lama sudah tak update blog nie kan. Hehe. Raihan nak share kegembiraan yang raihan dapat dengan korang. Sekarang nie Nuffnang sering bermurah hati nak bagi BE kat blog raihan. Huhu. Kalau dulu, punyalah susahnya. Sekarang nie ade 3 BE yang berlegar-legar kat sini. Alhamdulillah syukur sangat2. Nie bukan entry nak riak tau. Sama sekali tak terniat. Cuma mahu berkongsi kegembiraan dan merupakan entry khas untuk Nuffnang yang dah beri keistimewaan nie kat blog raihan. 

Raihan nak ucapkan pada yang sudi singgah blog nie walaupun raihan tak dapat nak update selalu. Tanpa pembaca dan pengunjung blog nie, mungkin blog nie akan terkubur begitu sahaja.


P/s : Kalau rajin tolonglah klik kan iklan tuh yep. Trimas ^^




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

8 budak mengomel:

dEdEQ dE wIshEs berkata...

WAH .. BGUS LA .. MASYUKK .. HIHI

eimah siti berkata...

wahhh...tahniah....skrg ni ramai yg dok post pasal BE....untung la...heheh

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

congratz ye

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

congratz ye

MAY berkata...

thniah.da ad be kne up byk entry la..br earning byk bl rmi dtg bce kan.

cci berkata...

syukran..

shuhadaothman berkata...

alhamdulillah. shu pon bru dpt 3. tahniah raihan :)

dya bunga berkata...

tahniah raihan

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart