Akhirnya hari yang dinanti

Assalamualaikum

Lama rasa raihan tak update blog nie. Tapi kali nie raihan berpeluang update guna wifi hotel yang laju nie. Hari nie hari bahagia. Opps. Bukan perkahwinan ye. Tapi konvokesyen. Selama tiga tahun raihan berjuang utk skrol diploma nie. Jatuh bangun suka duka hanya Allah yang tahu. Kini raihan dapat membahagiakan dan membanggakan umi ayah dengan kejayaan yang raihan kecapi.

Jauh perjalanan utk ke majlis konvokesyen nie. Family raihan terpaksa naik tren utk ke Arau. Ayah tak mampu nak drive jauh. So apa salahnya naik public transport sambil menikmati permandangan kampung. Lagipun sekarang kan cuti sekolah.


Dengan family.


Denngan sahabat.

Majlis berjalan terlalu pantas. Pejam celik dah habis. Tak sempat nak snap gmbar dengan kwn2 pon. Sebab bila keluar dewan, masing2 dah gerak dengan family masing2 termasuk lah raihan. Huhu. Tahniah kwn2. Semoga jumpa lagi.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

7 budak mengomel:

Azzah berkata...

Tahniah raihan

Misz Mieza berkata...

Tahniah Raihan! Dah grad dah dia! Yeay! ^___^

Oh, btw MM ada tag Raihan kat sini : Nabila Medan’s Giveaway.. If berkelapangan sudi2kanlah join ye.. ^^,

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

tahniah raihan.. memg rasa cepat je kn masa

hazwan hairy berkata...

thniah!!!

dya bunga berkata...

dya bln 12 konvo..xsabar..hehe

cci berkata...

tahniah ek.. ^_^

shuhadaothman berkata...

tahniah raihan! :)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart