D'morrvaleous : Shop here

Assalamualaikum.

Hye peeps. Mekaseh singgah sini baca. Hewhew. I'm still in mood holiday maklumlah tengah mid-sem break. Tapi banyak assignment dan test after this week. Macam mana pon raihan still tak get over dengan blog tau. Sesekali raihan blogwalking juga ke blog korang. Still nak merangkak komen entry2 korang yang dah raihan terlepas baca tuh.

Kali nie raihan nak promote blog kawan raihan. She's newbie. Korang singgah sana lepas tuh follow blog tuh yep. Meh kita support blogger baru. Raihan nak stress kan satu perkara, blog d'morrvaleous is a blogshop. So kalau ada yang berkenan dihati, jangan segan2 nak beli. Raihan nak bagi tahu tu aje. Kbai.





Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

7 budak mengomel:

cci berkata...

terjah...

hazwan hairy berkata...

dah jnguh2 dh...selamat bercuti ok..hehe

dya bunga berkata...

dya akan terjah..

Azzah berkata...

oo..dia jual necklace ye..mcm ada yg berkenan

Nurul Husna Mohd Hassan berkata...

raihan bila nak ada blogshop sendiri ni? :)

cerita best berkata...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira kk hehehe :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

eimah siti berkata...

adeyh....da la cik siti ni kerja nak beli ja apa yg berkenan dihati...tp budget utk membeli barang2 on9 for this month da abis la....kita tnggu next month pulak...hee

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart