121212

Assalamualaikum

Apa ada dengan tarikh 121212 nie? Kalau korang nak tahu, nie tarikh lahir adik raihan yang bongsu. Sangat cantik tarikh tuh kan. Hari nie baru berpeluang nak celebrate dengan family kerana tuntutan masa yang tidak mengizinkan. Hari nie umi buat kenduri kecil-kecilan. Ajak sanak saudara semua berkumpul bagi meraikan hari lahir adik bongsu raihan. Opah pon excited nak meraikan. Maklumlah anak2 dia akan datang berkumpul. Acik a.k.a mak cik raihan menyediakan juadah yang begitu enak sekali. Nasi beriani gam. Sori ye tak dapat nak tunjuk gambar sebab belum sempat ambil gambar dah kena lahap.

Just nak share dengan korang yang 121212 begitu bermakna for my lil brother. Hee.


Kek utk adik sedara yang kebetulan sama bulan lahir.


Kek for my lil brother. Choco strawberry berry. He's love the strawberry!!


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

3 budak mengomel:

deno berkata...

wah... cantiknya tarikh birthday adik raihan... mmg bermakna kan.. dalam sejarah tu.. hihi... hepi birthday juga untuk adik raihan :)

shuhadaothman berkata...

nmpak yummy cake tu. happy belated to adik raihan :)

Im happy being alone berkata...

waaa..chumeelll..happy belated birthday to both of them,,

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart