Akhirnya hari yang dinanti

Assalamualaikum

Lama rasa raihan tak update blog nie. Tapi kali nie raihan berpeluang update guna wifi hotel yang laju nie. Hari nie hari bahagia. Opps. Bukan perkahwinan ye. Tapi konvokesyen. Selama tiga tahun raihan berjuang utk skrol diploma nie. Jatuh bangun suka duka hanya Allah yang tahu. Kini raihan dapat membahagiakan dan membanggakan umi ayah dengan kejayaan yang raihan kecapi.

Jauh perjalanan utk ke majlis konvokesyen nie. Family raihan terpaksa naik tren utk ke Arau. Ayah tak mampu nak drive jauh. So apa salahnya naik public transport sambil menikmati permandangan kampung. Lagipun sekarang kan cuti sekolah.


Dengan family.


Denngan sahabat.

Majlis berjalan terlalu pantas. Pejam celik dah habis. Tak sempat nak snap gmbar dengan kwn2 pon. Sebab bila keluar dewan, masing2 dah gerak dengan family masing2 termasuk lah raihan. Huhu. Tahniah kwn2. Semoga jumpa lagi.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Segmen : Follow Sampai Pening

Assalamualaikum


Raihan dah lama x join segmen. Tetibe nampak plak segmen nie. 
Syarat2 pon senang.

Jumlah follower raihan sekarang : 1020


Selain tuh, syaratnya ialah kena follow semua peserta. InsyaALLAH raihan akan follow semua.
Tapi akan mengambil masa ya utk ke blog korang. 

Selamat berkenalan bg yang bru jejak sini. Kbai.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

D'morrvaleous : Shop here

Assalamualaikum.

Hye peeps. Mekaseh singgah sini baca. Hewhew. I'm still in mood holiday maklumlah tengah mid-sem break. Tapi banyak assignment dan test after this week. Macam mana pon raihan still tak get over dengan blog tau. Sesekali raihan blogwalking juga ke blog korang. Still nak merangkak komen entry2 korang yang dah raihan terlepas baca tuh.

Kali nie raihan nak promote blog kawan raihan. She's newbie. Korang singgah sana lepas tuh follow blog tuh yep. Meh kita support blogger baru. Raihan nak stress kan satu perkara, blog d'morrvaleous is a blogshop. So kalau ada yang berkenan dihati, jangan segan2 nak beli. Raihan nak bagi tahu tu aje. Kbai.





Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart