Jubah Fishtail Color Block IN STOCK

Assalamualaikum.

Hai readers. Apa khabar pagi nie? Raihan dah lama tak update sejak malam merdeka hari tuh. Maaf ya raihan sibuk dengan bisnes. Kadang-kadang je raihan dapat jenguk blog dan komen. Insha Allah ada masa raihan join segmen dan giveaway korang ye. Btw raihan ade sponsor satu GA tapi raihan tak ingat lah yang mana satu.

Harap penganjur GA tersebut dapat contact raihan bila dah ade pemenangnya ya. Sebab raihan seriously tak perasan komen2 blog nie. Kalau boleh contact dekat page atau twitter ye. Good luck juga bg yang bakal join sebab GA tuh mula 15 Sept nanti.

Kat bawah nie stock baru Rayz Shoppe, korang singgah lah ke page bisnes raihan nie ye. Mana tau ade yang berkenan.






Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Nak dapat 31sen bila orang tengok link kita

Assalamualaikum.

Salam Merdeka Raya buat semua rakyat Malaysia. Bersyukur lah kita dapat menikmati kesenangan hari ini. Raihan nak share something yang kita boleh dapat 31sen setiap kali unique visit klik link kita. Ahha tak tahu caranya?

Sekarang lah masa nya, NO TIME TO WAIT. Korang sign in 8share korang then share cepat2, masa sangat terhad tau sebab 8share cuma bagi tempoh SEHARIAN SUNTUK bermula 0000 sehingga 23.59 malam.

Dah tuh apa tunggu lagi? Dah sign in belum? Kalau belum ada 8share. Sign up kat sini >> Nak dapat duit mudah. CEPAT CEPAT. Hewhew. Lepas tuh korang tolong lah klik raihan punya link jugak ye. Nanti raihan klik link korang balik, JANJI TAK KELENTONG. Huhuhuhu. Drop link korang kat komen, raihan akan klik nanti.


Link raihan,

http://bit.ly/18qo5Rx
http://bit.ly/18qplUS
http://bit.ly/1a5ZfNR
http://fuelmyhunger.com/share/my/3366/4118714

http://bit.ly/1a62nJo
http://bit.ly/1a62wwl
http://bit.ly/18qsJPD
http://bit.ly/18qsUdy
http://bit.ly/18qsYtU
http://bit.ly/128nQO5

p/s: tunggu sampai habis loading ye.






Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

5 Produk Komestic Yang Berbahaya

Assalamualaikum

Hai readers! Hope uolss sihat sejahtera dibawah lindungan keberkatan Maha Esa. Raihan nak share satu berita yang mana mungkin ada yang dah tahu. Raihan memang lambat sikit bab-bab berita nie. Tambahan pula tentang produk kecantikan nie, selalunya orang promote barulah raihan akan aware atau alert dengan produk-produk cenggini.

Tadi kawan kat facebook share tentang satu masalah yang dihadapinya setelah menggunakan produk berbahaya tuh. So, raihan nak kongsi lah apa yang raihan google agar uolls boleh ambil langkah berjaga-jaga.

Berikut adalah petikan dari Astro Awani :

Pengarah Kanan Perkhidmatan Farmasi kementerian berkenaan, Datuk Eisah A.Rahman berkata produk tersebut ialah Cellnex Anti-Sensitive Essence Treatment (betamethasone), Natural 99 Night Cream, Natural 99 Day Cream, SF Beauty Night Cream (Facial) dan SF Beauty Day Cream (Facial), kesemua mengandungi merkuri.
Dan nie pula adalah dari MyNewsHub :

Long-term use of betamethasone without professional health guidance would lead to thinning of the facial skin, cause irritation, cracks, pimples and pigmentation and detrimental to the blood circulation system.

Mengikut apa yang kawan raihan share, dia guna SF Beauty dan mengalami masalah muka sampai kena jumpa doktor. Malah terpaksa berhabis ribuan utk proses pemulihan. Raihan pon pernah dengar seorang kawan yg menggunakan produk nie. Tapi hasilnya memang mengkagumkan. Cantik, flawless gitu. Tapi kita kena beringat, kesan dan padahnya mungkin bukan sekarang. Nanti dah tua baru nampak kesannya tau. Hah jangan menyesal pula kemudian hari.

Pengguna dinasihatkan menghubungi Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK) di talian 03-78835532 atau 03-78835534 jika mengalami sebarang kesan sampingan atau kesan buruk akibat penggunaan produk kosmetik.





Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Meh tolong support bisnes

Assalamualaikum.

Hai readers, apa kabar hari raya? Banyak ke dapat duit raya? Raihan tak dapat duit raya dah sebab dah besar. Raihan tak tahu nak update entry apa utk hari nie sebab raihan tak keluar rumah langsung. Pejam celik pejam celik dalam rumah sambil online. Buka facebook check order kedai online raihan. Rasanya macam nak bagi korang intai-intai sikit apa yang raihan jual.

Lama dah raihan tak update kat korang pasal bisnes raihan kan. Actually raihan mulakan perniagaan online nie bukan sebab nak cari duit semata-mata tau. Niat raihan sebenarnya nak isi masa lapang yang terluang nie. Tiap kali bila online buka facebook, twitter, insta dan sebagainya. Raihan rasa tak ada input dan output yang raihan boleh dapat. Melainkan menjadi stalker orang. * jangan tiru perbuatan nie okay.

Sama macam time raihan buka blog setahun yang dulu, kalau diimbas kembali memang nampak sangat yang raihan cuma nak try benda baru. Tup tup dah hampir setahun lebih lekat dengan dunia blogging. Dan dan yang paling menakjubkan raihan dapat kenal ramai orang melalui blog. Bakal junior raihan jumpa kat twitter, kenal dengan student yang satu UiTM dengan raihan, ramai juga yang datang ke blog dan tanya serta berkongsi masalah. Sangat berbaloi.

Kat bawah nie raihan tunjuk gambar-gambar antara pakaian muslimah yang raihan jual. Hope bisnes nie akan berjaya dan kekal sampai raihan habis belajar nanti. Dan raihan berimpian agar dapat buka kedai sendiri satu hari nanti. Raihan nak buka kedai family bersama adik-adik. Amin.

Kalau rajin singgah dan like page raihan okay. Tak beli pon tak mengapa, kalau berminat nak beli lagi bagus. Support me >> RAYZ SHOPPE












Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Casing phone baru

Assalamualaikum.

Macam mana operasi kumpul duit raya hari nie? Mesti dah bertimbun kan. Jeles lah kat uolls yang still dapat duit raya. Hikhik. Raihan menghabiskan duit sepanjang dua hari nie semalam pergi main boling kat golf club. Nanti raihan post entry okay. Raya keempat hari nie, raihan dan keluarga nak pergi menziarah tapi malangnya tuan rumah yang nak dilawati tuh takde kat rumah. Jadi kami menghabiskan masa kat Tesco Rawang sebab dah alang-alang keluar kan, rugi pulak nak balik cenggitu saje.

Singgah makan kat kedai mamak, belasah roti canai sekeping dgn teh ais. Memang KAW KAW. Salah satu makanan yang berisiko tinggi di Malaysia. Huhuhu. Just nak share pasal casing phone raihan beli tadi. So KAWAII, tahu apa tuh KAWAII. Kuikui. Comel ah comel. Night before today, raihan ada survey casing phone kat facebook raihan dah berkenan dah nak beli tapi tak ada stok pulak.

Raihan nak share jugak page facebook yang raihan jumpa tuh dengan uolls. Next time kalau uolls nak cari phone casing, boleh lah cuci-cuci mata kat situ okay. Sila lah menjenguk ke NEW CASING WORLD. Harga murah dan berpatutan. Raihan dah survey harga kat Jusco utk phone casing yang sama tapi kat page nie lagi berbaloi. SERIOUSLY tak bergurau okay. Hehehe.



Bahagian depan cover phone. Comel tak uolls? Secomel tuannya *perasan gila.


Nampak tak price tag kat situ? Only RM30. Lantas raihan grab beli sebab berbaloi sangat plus its so cute.


Dah tanggal dari box, actually raihan takut kucing tapi ada hati nak simpan kucing buat tatapan. 
Walaupun jadi cover phone pon jadi lah. Hewhew.


Wassalam,

Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Review : Magic Cream L-Glutathione & Peeling Gel Arbutin

Assalamualaikum

Salam lebaran utk hari nie. Raihan dah buat siap-siap entry nie sebab hari nie raihan nak pergi beraya. First of all raihan nak tegaskan kat sini, nie bukan post berbayar atau apa-apa sebab raihan just kongsi pendapat raihan tentang produk nie okay. Tidak ada kaitan dengan mana-mana pihak. Before raya hari tuh, raihan ada buat pembelian online. Sebenarnya raihan suka sangat dengan produk-produk dari company nie sebab packaging dia tersangat lah comel.

Magic cream nie actually adik raihan yang beriya-iya nak beli sebab dia nak pudarkan parut campak. So far okay lah penggunaannya. Cuma raihan tak gemarkan nya sebab krim nie waterproof. Kalau uolls pakai kat seluruh tangan, kaki and muka bila keluar agak sukar utk korang bersihkan. So korang kena lah bawak wet tissue yang boleh remove this cream dari badan. Benefit dari produk nie memang awesome. Sebab memang boleh putihkan kulit tapi bukan lah utk selamanya. Lepas korang cuci, warna kulit akan kembali seperti asal but kalau guna berterusan maybe akan ada perubahan. Raihan tak boleh explain details sebab raihan tak guna kan nya. Adik raihan yang gunakan nya dan dia pon baru-baru nie sahaja start pakai.


Apa yang boleh Magic Cream L-Glutathione lakukan untuk anda :-

Memutihkan kulit
Menghilangkan bintik hitam
Mencegah/menghilangkan jerawat dan parut
Anti penuaan dan anti kedut
Menjadikan kulit licin, segar dan berseri-seri
Mempercepatkan penyembuhan luka
Membantu mengawal dan menghilangkan jerawat
Meningkatkan kadar tenaga
Memperkuatkan sistem imunisasi badan
Menyah toksin di dalam badan

Nak tahu mana raihan beli?  SINI


Raihan sukakan produk nie sebab dia bole remove kulit mati. Tapi raihan tak guna utk muka takut jadi lebih teruk since raihan tengah guna skincare produk lain. Raihan cuma pakai kat badan terutamanya bahagian sikut, lutut dan buku lali. Sebabnya tekanan pada joint nie menyebabkan kulit mati kat bahagian tersebut. So raihan pakai kat situ, then lama-lama dia akan lembut dan berkurangan. Best sangat bila pakai, rasa sangat fresh especially after basuh. Harga yang sangat berbaloi dan berpatutan. 


Kelebihan & Kebaikan Arbutin MASKER:


♥♥ Mencerahkan kulit ♥♥ 
♥♥ Sesuai bagi semua jenis kulit ♥♥ 
♥♥ Menghilangkan tanda2 gelap secara semualajadi agar kulit menjd lebih lembut & halus ♥♥ 
♥♥ Mampu membersihkan sampai ke dalam pori2 ♥♥ 
♥♥ Digunakan pada tubuh dan wajah ♥♥ 
♥♥ Memutihkan dengan sempurna ♥♥ 
♥♥ Mengecilkan pori2 yang besar ♥♥ 
♥♥ Mengurangkan jerawat ♥♥
♥♥ Menyeimbangkan tona kulit & memudarkan parut ♥♥ 
♥♥ Mengatasi masalah kulit kering ♥♥
♥♥ Mengatasi masalah alahan kulit ♥♥
♥♥ Melembapkan kulit ♥♥
♥♥ Multifungsi gel yg boleh digunakan sebagai mask, scrub, cleanser / lotion cream




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Ria riang raya!!

Assalamualaikum

Hai readers yang dikasihi, apa kabar raya korang tahun nie? Mesti awesome kan. Tahun nie raihan beraya kat Teluk Intan, Perak. Since nenek belah mak ade kat Selangor and nenek belah ayah ade kat Perak, kami beraya kat Teluk Intan dulu. Utk tidak terlalu lambat. Kami bergegas balik pada hari raya kedua utk beraya dengan nenek belah mak pulak. Huhuhu. Susah kan kalau ade dua kampung nie, nasib lah tak berebut nak balik mana dulu sebab parents raihan buat sistem giliran.

Tapi kan seriously time raya kali nie memang busy tahap gaban lah. Nasib tak meroyan. Huahuaa. Tahu nie giliran kami utk masak juadah hari raya. So, umi decide utk masak rendang daging resipi turun temurun keluarga, rendang daging, and lontong *setengah tempat called it as masak lodeh tapi makan dengan ketupat nasi. Lemang tak buat lah sebab kampung modern kan. Kehkeh~

Dari hari last puasa sampai lah ke pagi raya, tak siap-siap lagi masakan juadah raya terpaksa lah berkorban tidur * tak puas tidur lah sampai ke pagi. Rumah opah kecik dan tak dapat nak muatkan semua anak-anak dan cucu-cucunya yang ramai nie. So, raihan dan family dah tempah hotel sebulan sebelum raya lagi sebagai persiapan *konon nak selesa. Hewhew.


Hah apa stail gantung kat almari tuh, lepas gosok baju raya guna sterika ayah yang tersangat lah mini tuh *sterika travel lah kata kan. Nampak tak kain dia macam tak gosok? Hahaha. Sebabnya sterika tuh tak panas langsung, kalah dek aircond sesejuk 16 degree celcius tuh. Kehkeh. Raihan bukan nak menunjuk-nunjuk tau. Baju raya tuh tersangat lah murahnya. Even kat Peace Collection pon jual RM100 plus utk design yang sama sebiji cenggini.

Tadaa!! Gambar kat bawah nie sementara tengah tunggu ayah raihan membayar hotel. Nampak tak kat belakang dekat dgn kaunter tuh. Hehehe. Btw gambar bawah nie dah edit, kalau tak nampak lah segala parut jerawat kat muka tuh *sedihnya tak dapat selesaikan masalah muka nie. Tapi apapun raihan tetap bersyukur dengan apa yang raihan ada sekarang. Alhamdulillah.


Okay ladies and gentleman. Sesi perkenalan dengan my siblings ya! Raihan actually berenam beradik tapi yang sorang tuh missing in action. Barangkali ketika ini, dia tengah melayan tetamu. Hikhik. Start dari bawah, bertudung biru dan berkurung merah is my oldest sister diikuti dengan raihan as second daugther. Ahaks, Kak lang is the one who MIA * missing in action. Kak chik yang bertudung bawal pink dan my last adik is Kak su yang bertudung syria. The only hero and boy is my lil brother, Syakir. 

And sorry sebab tak dapat nak tunjuk gambar my parents sebab they are so busy. Maybe next time okay. Raihan nak ambil kesempatan nak wish SELAMAT HARI RAYA to uolls, bloggers. Even kita tak pernah bersua muka, tapi mana lah tahu ada tersalah bicara time komen. Maaf zahir dan Batin.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Nuffnang bagi hadiah ramadhan!!

Assalamualaikum

First of all, raihan rasa happy sangat sebab result semester lepas dah keluar. Yeay!! Tapi raihan tak leh lah share kat sini kan. Raihan cuma nak cakap yang raihan lulus semua subjek dan mencapai target yang diimpikan. Walaupun tak cemerlang seperti orang lain, tapi raihan tetap bersyukur sebab raihan dah buat yang terbaik dan sebaik yang boleh dan mampu.

Alhamdulillah. Syukur sangat-sangat dengan rezeki yang Allah bagi. Raihan nak ucapkan terima kasih dekat family, rakan2 dan lecturers yang banyak membantu raihan dalam semester lepas. Hope for the best next semester. Wish me luck!!

Btw raihan sebenarnya nak share something dengan korang ttg nuffnang. Korang perasan tak yang nuffnang sekarang sangat bermurah hati nak bagi BE. Bayangkan raihan dapat 5 sekali gus utk bulan nie. Raihan fikir nie rezeki bulan Ramadhan plus bonus untuk raya barang kali. Hewhew..


Raihan sangat-sangat tak sangka yang raihan dapat BE sebanyak ini sekali gus. Alhamdulillah, tak rugi rasanya involve dalam dunia blogging. Cuma raihan tak dapat nak update blog sekerap dulu sebab raihan ade komitmen lain yang perlu diberi perhatian. Thanx korang sebab sudi singgah blog raihan. Tanpa pembaca, apalah maknanya blog.

Owh ya, raihan pernah bagi tahu sebelum nie yang raihan involve dalam bisnes online. Harapnya korang dapat lah singgah Rayz Shoppe dan like page raihan. Kalau berkenan boleh lah order melalui private messaging kat page tuh okay. Akhir kata, salam ramadhan.


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Find Aishah

Assalamualaikum

Raihan terjumpa post nie kat facebook dan bertambah lagi kejutan rupa-rupanya kejadian nie berlaku berdekatan dengan kawasan raihan tinggal. Hope Aishah dapat ditemui dengan selamat dan berjaya diselamatkan dari orang tak bertanggungjawab. Korang jangan lupa report kalau ternampak no.plat tersebut okay.



Facebook ibunya : http://www.facebook.com/cikgu.arbaiyah/

Mohon korang tak putus doa dan harapan agar anak kecil ini dapat kembali ke pangkuan keluarga.
Ya Allah, ku mohon agar Kau peliharalah anak ini dari kecelakaan.

Keberkatan puasa Ramadhan yang mulia ini. Amin



Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Teknik Mengajar Kanak-Kanak Riang

Assalamualaikum.

Hai readers. Raihan nak share tips mengajar kanak2 riang oleh Matluthfi. Mak raihan seorang cikgu dan dia ada menyatakan hasrat utk salah seorang daripada kami adik-beradik nie menjadi cikgu. Oppss. Tapi bukan raihan lah orang nya. Haha.

Kawan cakap, raihan kalau jadi cikgu habis lah anak orang. Haha. Well. It's maybe true sebabnya raihan jenis tak sabar melayan kerenah orang. Huh. Mungkin adik2 raihan yang lain bakal menjadi cikgu di masa akan datang nnt. Amin. Tercapai hasrat mak raihan tuh. Amin. 





Good nite and Selamat bersahur ya. 


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Ramadhan Giveaway by Lee's Family




Jom join sekali sayang-sayang sekalian

Klik banner utk join.

Jangan lupa follow blog raihan, tinggalkan jejak korang.

Singgah dan like page raihan kat sini : 


dan juga kat sini :






Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

GIVEAWAY AIDILFITRI

Assalamualaikum

Join lagi GA..Mana tau bole menang hadiah. Hikhik.
Korang jangan lepaskan peluang nie. Syarat dia senang je. Tak rugi pon kalau join. 



Klik banner

Klik sini juga - Rayz Shoppe


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

MEGA GIVEAWAY : Indahnya Islam by Nurul Nizam

Assalamualaikum

Raihan tgh pulun join GA. Ayuh sekali. Klik banner utk join yep.


KLIK BANNER

Tolong like SINI - Rayz Shoppe

Tq buddies ^^


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Giveaway Raya By Aliya Tralala & Nabila Biela

Assalamualaikum

Raihan dah join Giveaway Raya By Aliya Tralala & Nabila Biela. Korang bila lagi? Jom join sama.



KLIK BANNER

Kalau rajin tolong like page nie skali - Rayz Shoppe



Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Galakkan berniaga, Start Berbisnes!!

Assalamualaikum

Perasan tak beberapa post raihan sebelum nie berkenaan dengan bisnes. Tulah yang raihan sedang usahakan sekarang. Baru nak mengorak langkah ke dunia perniagaan. Lepas nie raihan takkan campur kan bisnes raihan dengan blog okay. Raihan akan setup blogshop baru. Tapi bila dah stabil nnt lah. Sekarang nie raihan nak minta jasa korang tolong lah like page baru raihan nie.


Tolong like ya korang - RAYZ SHOPPE


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Jualan Sempena Raya !! Tribal Dress

CODE: DRESS 0045 

PRICE: RM 55 exclude postage


MATERIAL: COTTON WOOL+CIFFON
SIZE: FREE SIZE S TO M CAN FIT

WHOLESALE CAN MIX ANY DESIGN AS LONG AS 10PCS

Berminat nak order? Email kan butiran berikut :

Nama :
Warna :
Alamat pengeposan:
No.tel :

ke email : nuraihan91@yahoo.com



Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

BAJU KURUNG LACE

BAJU KURUNG LACE CODE :B006 (ADA BLUE, ORANGE PEACH, TORQ, BLACK, BROWN, PINK,PURPLE, ) 

RM 100.00 FREE POS SEMENANJUNG
RM 103.00 FREE POS SABAH & SARAWAK

MATERIAL LYCRA

FREE SAIZ MUAT S-XL

Berminat nak order? Email kan butiran berikut :

Nama :
Warna :
Alamat pengeposan:
No.tel :

ke email : nuraihan91@yahoo.com



Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

LONG SLEEVE CHIFFON GRAPHIC PEPLUM


LONG SLEEVE CHIFFON GRAPHIC PEPLUM 

RM 55.00 INCL POSTAGE SEMENANJUNG
RM 58.00 INCL POSTAGE SABAH N SARAWAK 

MATERIAL : CHIFFON ( TAK JARANG ) 

Measurements :
* free size (can fit up to L size)
* blouse length 72cm.
* bust 44cm,
* waist 40cm (with gartered waist)
* armhole 21cm
* sleeve length 57cm

RM 55.00 INCL POSTAGE SEMENANJUNG
RM 58.00 INCL POSTAGE SABAH N SARAWAK

Berminat nak order? Email kan butiran berikut :

Nama :
Warna :
Alamat pengeposan:
No.tel :

ke email : nuraihan91@yahoo.com


RM 55.00 INCL POSTAGE SEMENANJUNG
RM 58.00 INCL POSTAGE SABAH N SARAWAK 

Berminat nak order? Email kan butiran berikut :

Nama :
Warna :
Alamat pengeposan:
No.tel :

ke email : nuraihan91@yahoo.com


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Cerita Hantu Korea Ohsem!!

Assalamualaikum.

Hai guys tak tidur lagi ke? Sekarang jam 3suku pagi, raihan tak dapat nak lelap kan mata lagi. Bukak youtube, Matluthfi upload video baru. Cepat2 tangan nak tekan play. Hikhik.

Better korang sediakan tisu siap2. Video kali nie nampak sangat cool dan real. Eh bukan sebelum nie tak real. Maksud raihan nampak pro. Deaabakk!!


Seriously sangat COOOLL. 

Raihan tengah layan cerita hantu Korea time nie. Best tau. Rajin2 singgah lah tengok. Tak seram mana pun, seriously tak tipu. Raihan memang suka tengok cerita2 cenggini. Hikhik. 

Sinopsis cerita :

Muoi: The Legend of a Portrait

Yoon Hee, a South Korean writer, travels to Vietnam to research a local legend for her second book. Her best friend, who lives in Vietnam, tells her about the legend of Muoi, a beautiful girl who lived 100 years ago. Horribly disfigured by a jealous rival, Muoi committed suicide and returned as a spirit to seek vengeance. Muoi’s spirit is supposed to be trapped inside of her portrait, but as Yoon Hee researches the legend for her book, she discovers that the spirit may be on the loose.







Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Something NEW here!!

Assalamualaikum.

Thanx drop here. Sudi2 kan lah baca sampai habis yep, kalau nak tanya apa2 jangan segan-segan drop ur komen okeh. Raihan dah buat beberapa penambahbaik kan dalam blog nie. Korang perasan tak? Kuikui.
Raihan dapat nie pon dari bloggers lain jugak. Orang nak buat, awak pon nak buat jugak. Hee.

Nie layout terbaru dari Imotiv, raihan dapat dari nuffnang. Tangan gatal2 nak try, eh eh macam cantik plak. So raihan nak kekal kan je lah perubahan nie. Nampak cool dan smart kan. Lagi pun raihan nak buat blog nie nampak simple dan kemas. Tak lah korang pening tgk kalerpul sana sini. Hikhik.

Nie yang kedua dan ketiga perubahan yang raihan buat. Nampak tak kotak kecik "Follow me on Imotiv" tuh? Hah,,jangan lah lupa follow yep. Dia macam twitter BUT only the blogs feed will appear. Eh ckp omputih plak. Ahhaks. 

Last but not least, nampak tak box besau kaler pink tuh, kat situ korang boleh tulis ape2 soalan yang korang rse2 nak tanya. Kalau nak jugak mende alah nie, sila2 lah ke ask.fm okeh. Then korang masukkan lah dalam blog korang eh. 


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart