Antivirus Harga Kilang

Assalamualaikum

Raihan nak kongsi sesuatu dengan korang. Kawan raihan ade jual antivirus dengan harga yang berpatutan. Kalau korang nak tahu, antivirus nie kita boleh pakai untuk tempoh setahun tau. Kalau dulu raihan guna yang trial version, lepas tuh berjinak-jinak pula yang original sebab malas nak install dan uninstall setiap kali tamat tempoh. Apa yang  bagusnya kalau guna yang full version nie, aplikasi dan perlindungan utk lappy adalah maksima. Jadi raihan pakai full version selama setahun, dan update lesen sekali setahun sahaja. Mudahkan.

Raihan beli dan install tanpa berlengah lagi. Sebelum nie raihan guna Kaspersky 2012 tapi tahun nie raihan guna antivirus baru iaitu Bitdefender. Nampak awsome bila dah install. So nak ajak lah korang beli sama. Murah dan sangat berbaloi. Harga raihan tak sure sebab raihan tak tanya semua tapi yang raihan beli RM20 setahun utk satu PC.

Sebarang pertanyaan harga, sila PM kawan raihan kat >> SINI
Antara pilihan lain :


  • bitdefender 2013
  • kaspersky 2013
  • norton 2013
  • panda 2013
  • eset smart 2013
  • dll.


Trial version >> 30 days only


Full version >> 338 days left





Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

10 budak mengomel:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

mcm best je... nak2 da expired akak punya antivirus.. thnak syg for sharing

xila dot berkata...

sy dah lama xpakai antivirus...ishh cuak!!

Syira Qahira berkata...

salam

masa belaajr dulu selalu cari antiivirus utk lappy, sekarang dah jadi housewife tak pedulil dah semua tu.haha

Mar Haini Abdul Rahim berkata...

berapa kwn raihan jual ? akak pkai yg free je huhu ~

Shahril Nasir berkata...

Nak menhirup udara disini dlu..errmmmm masih segar,apa kabar??hehe

hazwan hairy berkata...

setia pda yg 1 ja..lalalla

dya bunga berkata...

dya punya dh expired dh..tpi xpernah jumpa yg full version punya

Tanpa Nama berkata...

Hello, I enjoy reading thrοugh your poѕt.

Ι like to wгite а little commеnt tο support you.


Here is my webpаge: payday loans

eimah siti berkata...

sjak ada laptop sndiri, mmg cik siti tiap2 tahun akan beli antivirus yg ori....tak pernah miss lagi....mmg laptop ni nak kena jaga btul2...sbb parents cik siti yang bagi...mmg susah la kot nak dapat laptop....

Saaidon Hj Mohd berkata...

Ni web untuk order orginal antivirus terkini:
http://antivirusori.com/wp

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart