Crepeku Hancuss

Assalamualaikum

Hai u'olls. Sori tak update blog sekian lama. Before nie raihan busy dengan assignment dan test, tapi sekarang nie raihan dah start cuti semester. Boleh lah datang berkunjung ke blog korang dan menyertai segmen blog yang korang anjurkan. Seriously i'm miss blogging so much. But limited time not allow me to do so. Hope you don't mind.

First thing nak cerita dengan korang dan nak minta tips dengan korang juga. Tadi siang raihan try nak buat mango crepe guna resepi dari internet. But at the end, i failed. Raihan tak berjaya buat crepe nya, sebab tak dapat nak buat nipis dan licin. Korang ada resepi yang korang dah try dan menjadi tak? Boleh share link kat sini yep.

Kbai.




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

7 budak mengomel:

Nur Atiqah Mohd Zaki berkata...

ika x de resipi. btw, raihan nak wat crepe ape?

deno berkata...

raihan!!! lama tak dgr khabar! btw, deno pun tak pandai buat la... sori....

rAIHan berkata...

@Nur Atiqah Mohd Zaki raihan nak buat mango crepe.

rAIHan berkata...

@deno kan. same here. raihan nak try buat mende lain pula. ^^

xila dot berkata...

oklatu sy lg xpenah buat kuikui

aNiss :):) berkata...

sorry dear. anis mmg failed bab masak-masak nie. tapi makan anis terror :D

cci berkata...

alorr.. nak tgk crepe..

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart