Alhamdulillah..Dapat BE lagi.

Assalamualaikum.

Thanx bcoz drop here. Raihan tak ade ape ak update cuma raihan nak buat post khas utk pihak nuffnang sebab bagi blog raihan peluang dapat BE lagi. Hope nuffnang boleh bagi peluang nie selalu. Hikhik. Raihan juga nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada readers, followers and visitors sebab sudi singgah ke blog raihan yang usang nie.



Tips2 nak dapat BE, korang boleh cari kat blog Pencinta Pink atau Mieya Atieya. Dorang ada bagi tips mcm mana nak dapat kan BE. Raihan pon banyak guna tips2 dari bloggers lain. Tapi raihan tak ingat dah. Maaf ya. Pape pon raihan nak ucapkan terima kasih lagi sekali kepada pihak2 yang membantu perjalanan dunia blogging raihan. Sayang korang. Muaaah.



Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

4 budak mengomel:

Teena Tna berkata...

Wahh..tahniah2
Btw nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

Mieya Atiera berkata...

tahniah. Murah rezeki sis :)

rAIHan berkata...

@Teena Tna thanx. keep blogging dear. insha ALLAH raihan dtg singgah nnt. :)

rAIHan berkata...

@Mieya Atiera thnx Mieya ^^

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart