CPUV Bulan May. Thank You Nuffnang.

Assalamualaikum.

Thnx drop by. Tak sangka pihak pengiklan masih sudi dan percaya pada blog raihan. Raihan pon bru berkesempatan nak update blog bulan May nie. Setakat nie tak dapat nak drop komen kat blog korang pon kan. Sori ya. Raihan cuma dapat datang melawat dan baca entry2 korang je.


Rezeki bulan May. Alhamdulillah.
Raihan dah share cara nak dapat CPUV nie. Korang boleh tgk kat entry nie. Atau korang boleh ke blog Pencinta Pink dan blog Mieya Atiera. Raihan banyak menuntut dari bloggers lain juga. Hope bloggers baru jangan cepat putus asa. Keep blogging okeh. Insha ALLAH.

Raihan nak ucapkan terima kasih pada rakan2 bloggers lain sudi datang singgah sini. Next time korang tinggalkan jejak okeh. Insha ALLAH raihan akan berkunjung balas. LOTS OF LOVE.

Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

6 budak mengomel:

Anis Farhana berkata...

Wahhhh, banyaknya. tahniah :D

Engku Muzahadin berkata...

Xpaham dgn nuffnang ni. Sblm ni bukak takda pon cpuv, Hr ada sampai 4-5. Tp status smua credited. Takda pon on going mcm ni.. Tak tau bila masa dia bg apa smua.. Blurrr...

Mieya Atiera berkata...

Wah,, banyaknya CPUV. Mieya punya takdelah gempak mana pon. Tapi alhamdulillah, setakat nie tak pernah miss lagi dapat CPUV dari Nuffnang setiap bulan.

rAIHan berkata...

@Anis Farhana thnx ^^V

rAIHan berkata...

@Engku Muzahadin on going tuh maksudnya ads tuh masih berjalan dalam blog kita. bile dah credited maksudnya pihak pengiklan dah tamat kan iklan tuh dalam blog kte. tuh yg raihan faham lah. hehe.

rAIHan berkata...

@Mieya Atiera sume jasa MIeya jugak, slalo tgk blog Mieya cari tips.

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart