Running Man bakal ditayangkan kat TV2

Assalamualaikum.

Thanx drop by. Berita gembira utk peminat2 Running Man (RM) sebab TV2 bakal menayangkan siri RM mulai 1 June. So jangan lepas kan peluang utk show time RM setiap hari Sabtu jam 4 petang. Before nie raihan tak pernah layan pon variety show RM nie. Tapi sebab dah terpengaruh, terus suka dan still melayan walaupun dah beratus episod.



Biasa nya raihan amik RM nie kat member2 sebab raihan tak pandai nak download. Raihan tengok online je, itu pon kalau balik rumah sebab line internet kat rumah laju sikit. Hee. Tambahan kat Shah Alam guna internet prepaid guna elaun sendiri. So kalau banyak belanja utk internet boleh papa jadi nya. Kuikui.

Watch ONLINE - kshowonline.com


The Best Sparta-Kook
Super Awesome Ace Jihyo
Loving guy Kang Gary
Betrayer Kwang Soo

p/s : Kawan bg raihan nickname Kwang Rai Han sebab raihan panggil dia Firoro. Kahkah.


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

3 budak mengomel:

keli menari berkata...

Best RM ni ! Pecah perot.

Che Rosliza Che Mat berkata...

berita gembira nie....akak nak share jugaklah...

azifah yazid berkata...

xsabar nak tgk kat tv pulak :)

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart