Something NEW here!!

Assalamualaikum.

Thanx drop here. Sudi2 kan lah baca sampai habis yep, kalau nak tanya apa2 jangan segan-segan drop ur komen okeh. Raihan dah buat beberapa penambahbaik kan dalam blog nie. Korang perasan tak? Kuikui.
Raihan dapat nie pon dari bloggers lain jugak. Orang nak buat, awak pon nak buat jugak. Hee.

Nie layout terbaru dari Imotiv, raihan dapat dari nuffnang. Tangan gatal2 nak try, eh eh macam cantik plak. So raihan nak kekal kan je lah perubahan nie. Nampak cool dan smart kan. Lagi pun raihan nak buat blog nie nampak simple dan kemas. Tak lah korang pening tgk kalerpul sana sini. Hikhik.

Nie yang kedua dan ketiga perubahan yang raihan buat. Nampak tak kotak kecik "Follow me on Imotiv" tuh? Hah,,jangan lah lupa follow yep. Dia macam twitter BUT only the blogs feed will appear. Eh ckp omputih plak. Ahhaks. 

Last but not least, nampak tak box besau kaler pink tuh, kat situ korang boleh tulis ape2 soalan yang korang rse2 nak tanya. Kalau nak jugak mende alah nie, sila2 lah ke ask.fm okeh. Then korang masukkan lah dalam blog korang eh. 


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

1 budak mengomel:

Mieya Atiera berkata...

Tak reti guna imotiv nie. Sadisnya rasa T.T

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart