Casing phone baru

Assalamualaikum.

Macam mana operasi kumpul duit raya hari nie? Mesti dah bertimbun kan. Jeles lah kat uolls yang still dapat duit raya. Hikhik. Raihan menghabiskan duit sepanjang dua hari nie semalam pergi main boling kat golf club. Nanti raihan post entry okay. Raya keempat hari nie, raihan dan keluarga nak pergi menziarah tapi malangnya tuan rumah yang nak dilawati tuh takde kat rumah. Jadi kami menghabiskan masa kat Tesco Rawang sebab dah alang-alang keluar kan, rugi pulak nak balik cenggitu saje.

Singgah makan kat kedai mamak, belasah roti canai sekeping dgn teh ais. Memang KAW KAW. Salah satu makanan yang berisiko tinggi di Malaysia. Huhuhu. Just nak share pasal casing phone raihan beli tadi. So KAWAII, tahu apa tuh KAWAII. Kuikui. Comel ah comel. Night before today, raihan ada survey casing phone kat facebook raihan dah berkenan dah nak beli tapi tak ada stok pulak.

Raihan nak share jugak page facebook yang raihan jumpa tuh dengan uolls. Next time kalau uolls nak cari phone casing, boleh lah cuci-cuci mata kat situ okay. Sila lah menjenguk ke NEW CASING WORLD. Harga murah dan berpatutan. Raihan dah survey harga kat Jusco utk phone casing yang sama tapi kat page nie lagi berbaloi. SERIOUSLY tak bergurau okay. Hehehe.



Bahagian depan cover phone. Comel tak uolls? Secomel tuannya *perasan gila.


Nampak tak price tag kat situ? Only RM30. Lantas raihan grab beli sebab berbaloi sangat plus its so cute.


Dah tanggal dari box, actually raihan takut kucing tapi ada hati nak simpan kucing buat tatapan. 
Walaupun jadi cover phone pon jadi lah. Hewhew.


Wassalam,

Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

6 budak mengomel:

hana hadi berkata...

comel je.. xsuka bagi kat hana..hehe
hana suka kucing

rAIHan berkata...

@hana hadi hehe,,raihan takut kucing..:(

deno berkata...

comel2!!!

Lelaki berkata...

kiut.

Mieya Atiera berkata...

atototo.... comelnya...

Nur Azwa Edora berkata...

AAAAAA , it's too cute >< plus the price are so reasonable ;D

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart