Find Aishah

Assalamualaikum

Raihan terjumpa post nie kat facebook dan bertambah lagi kejutan rupa-rupanya kejadian nie berlaku berdekatan dengan kawasan raihan tinggal. Hope Aishah dapat ditemui dengan selamat dan berjaya diselamatkan dari orang tak bertanggungjawab. Korang jangan lupa report kalau ternampak no.plat tersebut okay.



Facebook ibunya : http://www.facebook.com/cikgu.arbaiyah/

Mohon korang tak putus doa dan harapan agar anak kecil ini dapat kembali ke pangkuan keluarga.
Ya Allah, ku mohon agar Kau peliharalah anak ini dari kecelakaan.

Keberkatan puasa Ramadhan yang mulia ini. Amin



Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

2 budak mengomel:

baby comel berkata...

Dah jumpa kan adik ni, harap yg lain jgn lepaskan pegangan tangan anak2 lain dah pasni

Mia Liana berkata...

alahai sweet sangat aisyah ni.... moga cepat ditemui...

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart