Meh tolong support bisnes

Assalamualaikum.

Hai readers, apa kabar hari raya? Banyak ke dapat duit raya? Raihan tak dapat duit raya dah sebab dah besar. Raihan tak tahu nak update entry apa utk hari nie sebab raihan tak keluar rumah langsung. Pejam celik pejam celik dalam rumah sambil online. Buka facebook check order kedai online raihan. Rasanya macam nak bagi korang intai-intai sikit apa yang raihan jual.

Lama dah raihan tak update kat korang pasal bisnes raihan kan. Actually raihan mulakan perniagaan online nie bukan sebab nak cari duit semata-mata tau. Niat raihan sebenarnya nak isi masa lapang yang terluang nie. Tiap kali bila online buka facebook, twitter, insta dan sebagainya. Raihan rasa tak ada input dan output yang raihan boleh dapat. Melainkan menjadi stalker orang. * jangan tiru perbuatan nie okay.

Sama macam time raihan buka blog setahun yang dulu, kalau diimbas kembali memang nampak sangat yang raihan cuma nak try benda baru. Tup tup dah hampir setahun lebih lekat dengan dunia blogging. Dan dan yang paling menakjubkan raihan dapat kenal ramai orang melalui blog. Bakal junior raihan jumpa kat twitter, kenal dengan student yang satu UiTM dengan raihan, ramai juga yang datang ke blog dan tanya serta berkongsi masalah. Sangat berbaloi.

Kat bawah nie raihan tunjuk gambar-gambar antara pakaian muslimah yang raihan jual. Hope bisnes nie akan berjaya dan kekal sampai raihan habis belajar nanti. Dan raihan berimpian agar dapat buka kedai sendiri satu hari nanti. Raihan nak buka kedai family bersama adik-adik. Amin.

Kalau rajin singgah dan like page raihan okay. Tak beli pon tak mengapa, kalau berminat nak beli lagi bagus. Support me >> RAYZ SHOPPE












Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

1 budak mengomel:

Nur Azwa Edora berkata...

macam berkenan dengan baju num 3 tu , cantikk enn? ;D

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart