Nuffnang bagi hadiah ramadhan!!

Assalamualaikum

First of all, raihan rasa happy sangat sebab result semester lepas dah keluar. Yeay!! Tapi raihan tak leh lah share kat sini kan. Raihan cuma nak cakap yang raihan lulus semua subjek dan mencapai target yang diimpikan. Walaupun tak cemerlang seperti orang lain, tapi raihan tetap bersyukur sebab raihan dah buat yang terbaik dan sebaik yang boleh dan mampu.

Alhamdulillah. Syukur sangat-sangat dengan rezeki yang Allah bagi. Raihan nak ucapkan terima kasih dekat family, rakan2 dan lecturers yang banyak membantu raihan dalam semester lepas. Hope for the best next semester. Wish me luck!!

Btw raihan sebenarnya nak share something dengan korang ttg nuffnang. Korang perasan tak yang nuffnang sekarang sangat bermurah hati nak bagi BE. Bayangkan raihan dapat 5 sekali gus utk bulan nie. Raihan fikir nie rezeki bulan Ramadhan plus bonus untuk raya barang kali. Hewhew..


Raihan sangat-sangat tak sangka yang raihan dapat BE sebanyak ini sekali gus. Alhamdulillah, tak rugi rasanya involve dalam dunia blogging. Cuma raihan tak dapat nak update blog sekerap dulu sebab raihan ade komitmen lain yang perlu diberi perhatian. Thanx korang sebab sudi singgah blog raihan. Tanpa pembaca, apalah maknanya blog.

Owh ya, raihan pernah bagi tahu sebelum nie yang raihan involve dalam bisnes online. Harapnya korang dapat lah singgah Rayz Shoppe dan like page raihan. Kalau berkenan boleh lah order melalui private messaging kat page tuh okay. Akhir kata, salam ramadhan.


Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

7 budak mengomel:

Budak Kampung berkata...

bestnyer

aynora nur berkata...

tahniah & salam ramadan serta salam lebaran

Mieya Atiera berkata...

tahniah sis :)

Rose Azadir berkata...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

deno berkata...

wah rezeki2... banyak tu be!

baby comel berkata...

Alhamdulillah rezeki raya tu raihan..

Mia Liana berkata...

wahhh best tu... tahniah ya...

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart