Review : Magic Cream L-Glutathione & Peeling Gel Arbutin

Assalamualaikum

Salam lebaran utk hari nie. Raihan dah buat siap-siap entry nie sebab hari nie raihan nak pergi beraya. First of all raihan nak tegaskan kat sini, nie bukan post berbayar atau apa-apa sebab raihan just kongsi pendapat raihan tentang produk nie okay. Tidak ada kaitan dengan mana-mana pihak. Before raya hari tuh, raihan ada buat pembelian online. Sebenarnya raihan suka sangat dengan produk-produk dari company nie sebab packaging dia tersangat lah comel.

Magic cream nie actually adik raihan yang beriya-iya nak beli sebab dia nak pudarkan parut campak. So far okay lah penggunaannya. Cuma raihan tak gemarkan nya sebab krim nie waterproof. Kalau uolls pakai kat seluruh tangan, kaki and muka bila keluar agak sukar utk korang bersihkan. So korang kena lah bawak wet tissue yang boleh remove this cream dari badan. Benefit dari produk nie memang awesome. Sebab memang boleh putihkan kulit tapi bukan lah utk selamanya. Lepas korang cuci, warna kulit akan kembali seperti asal but kalau guna berterusan maybe akan ada perubahan. Raihan tak boleh explain details sebab raihan tak guna kan nya. Adik raihan yang gunakan nya dan dia pon baru-baru nie sahaja start pakai.


Apa yang boleh Magic Cream L-Glutathione lakukan untuk anda :-

Memutihkan kulit
Menghilangkan bintik hitam
Mencegah/menghilangkan jerawat dan parut
Anti penuaan dan anti kedut
Menjadikan kulit licin, segar dan berseri-seri
Mempercepatkan penyembuhan luka
Membantu mengawal dan menghilangkan jerawat
Meningkatkan kadar tenaga
Memperkuatkan sistem imunisasi badan
Menyah toksin di dalam badan

Nak tahu mana raihan beli?  SINI


Raihan sukakan produk nie sebab dia bole remove kulit mati. Tapi raihan tak guna utk muka takut jadi lebih teruk since raihan tengah guna skincare produk lain. Raihan cuma pakai kat badan terutamanya bahagian sikut, lutut dan buku lali. Sebabnya tekanan pada joint nie menyebabkan kulit mati kat bahagian tersebut. So raihan pakai kat situ, then lama-lama dia akan lembut dan berkurangan. Best sangat bila pakai, rasa sangat fresh especially after basuh. Harga yang sangat berbaloi dan berpatutan. 


Kelebihan & Kebaikan Arbutin MASKER:


♥♥ Mencerahkan kulit ♥♥ 
♥♥ Sesuai bagi semua jenis kulit ♥♥ 
♥♥ Menghilangkan tanda2 gelap secara semualajadi agar kulit menjd lebih lembut & halus ♥♥ 
♥♥ Mampu membersihkan sampai ke dalam pori2 ♥♥ 
♥♥ Digunakan pada tubuh dan wajah ♥♥ 
♥♥ Memutihkan dengan sempurna ♥♥ 
♥♥ Mengecilkan pori2 yang besar ♥♥ 
♥♥ Mengurangkan jerawat ♥♥
♥♥ Menyeimbangkan tona kulit & memudarkan parut ♥♥ 
♥♥ Mengatasi masalah kulit kering ♥♥
♥♥ Mengatasi masalah alahan kulit ♥♥
♥♥ Melembapkan kulit ♥♥
♥♥ Multifungsi gel yg boleh digunakan sebagai mask, scrub, cleanser / lotion cream




Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

2 budak mengomel:

Mieya Atiera berkata...

Mieya tak suka sangat pakai krim ni. Rasa rimas.. huhu

Nur Azwa Edora berkata...

bila pakai benda ni berkesan ke???betul2 nampak perubahan kulit jadi lebih putih?

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart