Jubah Fishtail Color Block IN STOCK

Assalamualaikum.

Hai readers. Apa khabar pagi nie? Raihan dah lama tak update sejak malam merdeka hari tuh. Maaf ya raihan sibuk dengan bisnes. Kadang-kadang je raihan dapat jenguk blog dan komen. Insha Allah ada masa raihan join segmen dan giveaway korang ye. Btw raihan ade sponsor satu GA tapi raihan tak ingat lah yang mana satu.

Harap penganjur GA tersebut dapat contact raihan bila dah ade pemenangnya ya. Sebab raihan seriously tak perasan komen2 blog nie. Kalau boleh contact dekat page atau twitter ye. Good luck juga bg yang bakal join sebab GA tuh mula 15 Sept nanti.

Kat bawah nie stock baru Rayz Shoppe, korang singgah lah ke page bisnes raihan nie ye. Mana tau ade yang berkenan.






Thanx sbb sudi baca, sila lah komen yep..=)

4 budak mengomel:

Busyra Bt Takiyudin berkata...

cantik. nmpk ayu

hasyimahshe berkata...

sweet je pakai fishtail jubah

Nazirah Ibrahim berkata...

cantik nya. suka sngt. sopan dan menutup aurat.

klik me please. sy budak baru belajar dlm dunia blog ni =)

Roswati Osman berkata...

Hai, i nk tanya harga kalau i nk beli borong? how?

Copyright @ NURAIHAN AB HAMID. Credit Image to Google
Faded Red Hand Blue Bow Heart Fruity Strawberry Heart